lördag 12 september 2009

Den närmaste omgivningen

Tänkte visa några bilder från de närmaste omgivningen runt hotellet. Första bilden visar entren till hotellet.


Nästa bild visar en vy från gatan som leder fram till hotellet. Längst bort på vänster sida av gatan syns hotellet och på höger sida den byggnad där vi för närvarande jobbar. Det är som synes inte långt mellan hotellet och jobbet.


Så här ser entren till vårt stamställe, UBC, ut



De här byggnaderna ligger ett par hundra meter bort från hotellet. Den höga byggnaden på höger sida var bara en grop i marken första gången jag var här. Då tillbringade vi våra arbetsdagar i den gråa byggnaden i mitten av bilden.


Det här är vårt alternatva kaffeställe, som heter Illy. De gör fantastiskt god cappuccino, men enligt uppgift från en kollega är det omöjligt att få in en kall öl. Han försökte flera gånger förklara att han ville ha sin öl kall, till slut kom det in ett glass fullt med is till hans ljumma öl.



Den hör gångvägen leder mot de mer centrala delarna av stan, i bakgrunden syns en liten bro som leder över en kanal. Löngs den kanalen finns det lugna och trevliga promenadvägar, några hundar meter åt båda hållen sedan kommer man fram till hårt trafikerade vägar och då är lugnet slut. Notera den lilla träfärgade kuren precis framför bron, det finns flera sådana kurer i närområdet och oftast är de bemannade med en vakt av något slag. Vi brukar ofta fundera vad dem egentligen gör på jobbet, förutom att sitta och sova i sin kur alltså.


Inga kommentarer: